Vesan Villa

  • The kitchen-livingroom in Vesan Villa cottage.
  • Vesan Villa rental cottage, downstairs bedroom.
  • Vesan Villa upstairs hall and the additional sofabed.
  • Vesan Villa rental cottage.
  • Vesan Villa cottage by its own private pond.
  • Vesan Villa cottage chimney and TV.

Vesan Villa – vuokramökki Sysmässä männikkörinteessä!

Viihtyisä pelkkahirsinen vuokramökki sijaitsee luonnon rauhassa männikkörinteessä ikioman metsälampensa rannalla. Iltapäivän aurinko paistaa mökin pihaan ja vielä kesäiltanakin luo tunnelmaa. Talvisin lumiseen aikaan mökin pihasta lähtee hiihtoladut sekä vapaan että perinteisen hiihdon harrastajille. Latu-ura polveilee männikkömetsässä ja sulan maan aikaan keväästä syksyyn tarjoaa lenkkeilyyn ja kävelyyn rauhallisen ympäristön ja luontoelämyksen. Vesan Villa on samalla lähellä palveluja – Sysmän keskustan kauppoihin on vain seitsemän kilometrin matka.

​Vuonna 2006 rakennettu Vesan Villa on ympärivuotiseen käyttöön tarkoitettu viiden tähden hirsimökki. Kaksikerroksisessa, kooltaan 120 m2 viihtyisässä mökissä majoitutte mukavasti kolmessa makuuhuoneessa ja yläaulan lisävuoteessa. Lisäksi mökistä löytyy lastensänky. Perheen loma-ajan pyykit on helppo pestä pesukoneessa ja kuivattaa kuivurissa tai kesällä ulkona auringonpaisteessa. Astiasto on kahdelletoista henkilölle, keittiö on koneistettu. Puulämmitteisessä saunassa saunomisen jälkeen tuvassa on mukava katsella televisiota takkatulen ääressä. Langaton nettiyhteys on käytettävissä maksutta.

Metsälampi Vesan Villan vierellä saa raikkaan vetensä lähteistä, vesi jatkaa kulkuaan pienenä solisevana purona järveen. Perimätiedon mukaan veden alkulähde on aikanaan toiminut karjan juomapaikkana silloisen lypsypaikan vieressä. Alkuperäisessä asussaan lähdettä eikä lypsypaikkaa kuitenkaan enää löydy. Lammen raikas vesi tarjoaa sen sijaan nyt raikkaan uimaveden hirsihuvilassa majoittuville lomailijoille. Laiturilta uimataitoisten lasten on mukava hyppiä veteen, sillä laiturin päässä lammen syvyys on kolmisen metriä. Katso kuvia myös FACEBOOKISTA Tervalepikon Torpat -sivuilta!

Varaa heti​!

Varaa heti Vesan Villa lomamökki puhelimitse p. 0400 371291 tai yhteystietolomakkeella!

Lemmikkieläimet ja tupakointi

Vesan Villaan saa tuoda lemmikin, tuonnista tulee ilmoittaa
loma-ajankohtaa varattaessa. Tupakointi on ehdottomasti kielletty
sisätiloissa.

Suojärven rannan Rantasauna lämpiää kesällä

Vuokramökillä on oma rauhallinen veneranta nimestään huolimatta puhtaalla ja kirkkaalla Suojärvellä. Rantasauna järven rannassa on käytössä kesäisin, mökin omistaja lämmittää saunan hinnastossa mainittua korvausta vastaan.

KATSO TÄSTÄ POHJAPIIRROS

HENKILÖMÄÄRÄ: 6+2

SIJAINTI: Päijät-Häme, Sysmä

ETÄISYYDET JA SAAVUTETTAVUUS:
Sysmän palvelut 7 km, Lahti 80 km, Helsinki 180 km noin kahden tunnin ajomatka, Jyväskylä 110 km.
Suomen ja Venäjän rajalta noin 220 km eli noin kolmen tunnin ajomatka. Mökin osoite navigaattoria varten: Leppäkorventie 670, 19700 Sysmä. Saavuttuasi tähän, käänny vasempaan, aja noin 50 m ja näet Vesan Villan edessäsi!

HINTA:
Hinta alk. 200 €/vrk, 511 €/viikonloppu. Sesongin ulkopuolella 1100 €/viikko, kesäsesonki 1500 €/viikko, vuodenvaihteen sesonkiviikot (52-2) 1500 €/viikko.
Pyydä tarjous suunnittelemallesi ajalle vaikka heti!

LISÄMAKSUSTA:
• liinavaatteet 18 €/henkilö
• elintarvikekori loman alkuun vaihtoehtoisesti 50 € tai 100 € (esim. aamupalatarvikkeet ja muita elintarvikkeita tai tuotteita)
• kalastuslupa MMM:n taksan mukaan
• ison rantasaunan lämmitys tilauksesta 80 €/kerta
• siivous 150 €

HARRASTUSVÄLINEET:
sukset, sauvat, monot settinä – 15 €/vrk, 60 €/vko
potkukelkka – 10 €/vrk, 50 €/vko
lumikengät – 10 €/vrk, 50 €/vko
luistimet – 5 €/vrk, 25 €/vko
pilkkisetti – 10 €/vrk, 25 €/vko
moottori veneeseen – 15 €/vrk, 90 €/vko
kanootti – 20 €/vrk, 80 €/vko
onki – 10 €/vko
virveli – 30 €/vko
polkupyörä – 15 €/vrk, 75 €/vko
​​
PALVELUKIELET: englanti ja suomi

KATSO TÄSTÄ VARAUSEHDOT