Vuokramökit

Tainan Tupa -lomamökki omalla rauhallisella rannalla

Tainan Tupa rental cottage.

Lahden seudulla Päijät-Hämeessä Sysmässä mäntykumpareella sijaitseva Tainan Tupa lomamökillä on oma, rauhallinen ranta. Oma piha, oma soutuvene, oma laituri ja uimaranta nimestään huolimatta puhtaalla ja kirkkaalla Suojärvellä. Ilta-aurinko paistaa mökin terassille kesällä. Talvella sekä luistelu- että perinteinen hiihtolatu lähtee mökin pihasta. Vuonna 2004 rakennettu 120 neliöinen ympärivuotiseen käyttöön soveltuva hirsihuvila on mukavuuksin varusteltu. Tainan Tupa lomamökin taso ja varustelu saivat viisi tähteä MALO-laatuluokittelussa.

LUE LISÄÄ

Vesan Villa

Vesan Villa rental cottage.

Viihtyisä pelkkahirsinen vuokramökki sijaitsee luonnon rauhassa männikkörinteessä ikioman metsälampensa rannalla. Iltapäivän aurinko paistaa mökin pihaan ja vielä kesäiltanakin luo tunnelmaa. Talvisin lumiseen aikaan mökin pihasta lähtee hiihtoladut sekä vapaan että perinteisen hiihdon harrastajille. Latu-ura polveilee männikkömetsässä ja sulan maan aikaan keväästä syksyyn tarjoaa lenkkeilyyn ja kävelyyn rauhallisen ympäristön ja luontoelämyksen. Vesan Villa on samalla lähellä palveluja – Sysmän keskustan kauppoihin on vain seitsemän kilometrin matka.

LUE LISÄÄ

Villa Ebba

Villa Ebba holiday house in summer.

Nostalginen mummonmökkimme Villa Ebba 2 (3) hengelle on valmiina.
Tupa, tupakeittiö ja makuutilat kauniissa maalaismaisemassa.​

Lisäämme Villa Ebban tiedot ja kuvat tänne lähiaikoina, ennen sitä voit ottaa yhteyttä meihin – kerromme mielellämme lisää!

LUE LISÄÄ