Työporukoille

Työporukoille majoitusta Sysmässä ympärivuotisesti

Kaipaatko rakennusprojektisi työporukalle viihtyisää majoitustilaa Sysmästä?​

​Jos rakennat uudisrakennusta tai remontoit vanhaa rakennusta Sysmässä, pyydä rakennusajaksi tarjousta vuokramökeistämme, Tervalepikon Torpista. Mökkimme tarjoavat majoitustilaa läheltä Lahtea ja Heinolaa, pääkaupunki ja Tampereen seutu ovat vain parin tunnin ajomatkan päässä, Jyväskylästä ja Mikkelistä ajat Sysmään puolessatoista tunnissa. Sysmän keskustan hyvin varustelluista elintarvikekaupoista ajat mökeillemme Leppäkorventietä vain noin 7 km. Olemme tottuneita majoittamaan työporukoita mökeillämme. Mökkejä meillä on kaksi, mökit ovat pohjapiirrokseltaan samanlaiset. Toinen mökeistä, Tainan Tupa, sijaitsee Suojärven rannassa ja toinen majoitusmökki, Vesan Villa, sijaitsee metsälammen rannassa Leppäkorventien läheisyydessä.

Reissumiehille hyvin varusteltu mökki​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Mökkiemme varustetaso ylsi Malo-luokittelussa viiteen tähteen. Makuuhuoneita on kolme, jokaisessa kaksi vuodepaikkaa aikuiselle. Lisäksi mökkien yläkerran aulassa on levitettävä vuodesohva kahdelle. Majoituskapasiteetti on 6 + 2. Liinavaatteet voi tuoda itse tai liinavaatteet pyyhkeineen voi varata meiltä. Sekä yläkerrassa että alakerrassa on omat WC:t. Puulämmitteisessä saunassa on hyvä puhdistautua työpäivän pölyistä pois. Tarvittaessa pyykinpesukone pesee vaatteet ja kuivauskaapissa ne kuivuvat seuraavalle työpäivälle. Talvisena iltana voi rentoutua sohvalla taulutelevision ääressä. Mökissä on varaava takka ja sähkölämmitys, majoittautuminen on mahdollista ympäri vuoden. Mökin pihalta löytyy kahdelle autolle lämmityspistokkeet. Kesällä iltakahvit on mukava hörppästä mökin ulkoterassilla ja kuunnella luonnon ääniä. Langaton nettiyhteys on käytettävissä.

Mökkien varustus sopiva työntekijöiden majoitukselle​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Mökit ovat varustukseltaan erittäin hyvin erilaisille työntekijöiden majoituksille sopivat. Keittiö on ajanmukainen koneineen ja laitteineen: astianpesukone, jääkaappi-pakastin, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja mikro auttavat aamu- ja iltapalan laittamisessa. Astiasto ja ruokailuvälineet riittävät enimmillään kahdelletoista henkilölle. Ruokailuja ja leivonnaisia on mahdollista myös tilata suoraan mökille pitopalveluyrittäjiltä. Mökiltä löytyy hyvät siivousvälineet, mutta sekä välisiivoukset että loppusiivouksen voi varata myös meiltä.

Lisätietoa mökeistä ja hinnasto​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ – Katso lisää Facebookista!

Yhteystiedot Vesa Blomqvist p. 0400 371291 ja sähköposti taina@tervalepikontorpat.fi tai täytä tarjouspyyntölomake sähköisesti.

Ota siis heti yhteyttä ja kysy lisää!
​​
KATSO TÄSTÄ VARAUSEHDOT