Hyvinvointipäivä

Ystävä- ja polttariporukoille​ majoitusta, hierontaa ja kauneudenhoitoa Sysmässä

Viikonloppu täynnä rentouttavia hoitoja, leppoisaa yhdessäoloa sekä tunnelmallista saunomista Lahden seudulla Sysmässä. Lomamökkimme Tervalepikon Torpat tarjoavat oivalliset puitteet esimerkiksi polttari- ja ystäväporukoiden rauhalliseen viikonlopun viettoon luonnon keskellä. Mökkimme sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella Sysmässä, vain kahden tunnin automatkan päässä Helsingistä.

Hemmottelua ja ihanaa yhdessäoloa viiden tähden mökissä​​​​​​​​​​​

Hemmottelua ja ihanaa yhdessäoloa loma sisältää ensiluokkaisen majoituksen viiden tähden mökissä, valintanne mukaan rentouttavan hieronnan sekä/tai virkistävän kasvohoidon, palveluita valittavissa sopimuksen mukaiselle ajalle.

Ammattilaisilta saatte loistavia kauneudenhoito- ja venyttelyvinkkejä, joita voitte viedä suoraan omaan arkeenne. Kesäisenä aikana käytössänne on myös valmiiksi lämmitetty rantasauna, jonka lomassa on oiva tilaisuus pulahtaa Suojärven puhtaaseen veteen. Talvisin lämpimät löylyt tarjoaa viihtyisän lomamökin oma sauna ja vilvoittavan elämyksen pulahdus avantoon.

Ota irtiotto harmaasta arjesta, tule rentoutumaan Sysmään!

Hinta määräytyy valintojesi mukaan. Varaa heti soittamalla meille p. 0400 927097 tai täyttämällä yhteystietolomake!  Valitse Tainan Tupa tai Vesan Villa!

Palveluntarjoaja:
Tervalepikon Torpat lomamökit, Leppäkorventie 668 ja 670
Hierontahoitola Lumikvartsi

Yhteyshenkilöt:
Vesa ja Taina Blomqvist, p. 0400 371291 ja 0400 927097

Tuotekuvaus:
Loma ilman kiirettä tai arjen murheita hyvässä seurassa. Puolen tunnin vapaasti valittu hieronta, jalkahoitoa ja naurujoogaa myös saatavilla. Tämän jälkeen mukavasti joko mökin omaan tai rantasaunaan rentoutumaan.

Sijainti/alue:
Tervalepikon Torpat lomamökit

Etäisyydet:
Sysmän keskustan palvelut 7 km
Lahti 80 km
Helsinki 180 km noin kahden tunnin automatka
Jyväskylä  110 km
Tampere 160 km

Hemmotteluajankohtia järjestämme sopimuksen mukaan

Hinta:
Pyydä tarjous majoittujalukumääräsi mukaan! Hinta sisältää arvonlisäveron voimassa olevan verokannan mukaan.

Voit valita jotakin näistä tai kaikki:
Majoitus, liinavaatteet, siivous, rantasaunan lämmitys ja käyttö, avannon teko, hoitoja

Palvelukielet:
Suomi, englanti

Lisätietoa ja huomioitavaa:
Rantasauna lämmitetään tai avanto tehdään asiakkaan kanssa yhdessä   sovittuna ajankohtana. Ruokailujen järjestämiseen suosittelemme esimerkiksi Pitopalvelu Tarja Lehtosta tai Merjan Pitopalvelua. Toki mökin hyvin varustellussa keittiössä on ilo itsekin kokkailla.

Kukin palvelun tarjoaja vastaa omasta osuudestaan paketista, jota Tervalepikon Torpat tarjoaa. Lue tästä lisää Lumikvartsista. 

Tarkista FACEBOOKISTA, mitä ajankohtaista Tervalepikon Torpissa tapahtuu!