Hiihtoladut, tervalepikon ladut Sysmä

Hiihtoladut Sysmässä Tervalepikon torpilla

Tervalepikon torpilla on joka talvi upeat ja vaihtelevat hyväkuntoiset hiihtoladut, jotka soveltuvat aloittelijoille ja kovemmille kuntohiihtäjille. Tupien isäntä Vesa on itse intohimoinen hiihtäjä ja pitää ladut aina hyvässä kunnossa. Onpa hän hankkinut itselleen jopa oman lumetustykin!

Tervalepikon torppien asiakkaat voivat käyttää latuja maksutta oleskelunsa ajan! Lataa ilmainen latukartta tästä. (.pdf)

Katso tämänhetkinen reaaliaikainen latutilanne Latutilanne.fi palvelusta hakemalla ”Tervalepikon ladut”

Hiihtoladut Sysmä

Hiihtosuksien vuokraus

Voit vuokrata mökeiltä myös sukset. Saatavilla laadukkaita perinteisen ja vapaan hiintotavan suksia. 

Vuokraa sukset ottamalla yhteyttä taina@tervalepikontorpat.fi tai soittamalla numeroon +358 400 371 291/Vesa

Suksien huolto- ja voitelupalvelu

Huollamme ja voitelemme myös suksia vuosien ammattitaidolla vieraillemme ja muille hiihtäjille. Varaa suksihuoltosi taina@tervalepikontorpat.fi tai soittamalla numeroon +358 400 371 291/Vesa

Vapaaehtoinen latumaksu

Kautena 2018-2019 vapaaehtoinen latumaksu on 25€, joka menee suoraan latujen hoitoon, etupäässä latukoneen polttoaineeseen. Työtä tehdään vapaaehtoisesti ja suurella sydämellä, mutta taloudellinen tukesi auttaa varmistamaan toiminnan jatkon ensikaudellakin! Latumaksuun kuuluu upea tuubihuivi, joka on samalla merkki maksustasi. Kannattaa täten pitää sitä päässä, kaulassa tai kädessä, kun olet hiihtämässä laduillamme!

Näin maksat latumaksun

Maksa 25€ Urheilu Valosessa (Sysmäntie 38) Saat samalla tuubihuivisi, joka osoittaa maksusi! Voit myös lähettää sähköpostin osoitteeseen taina@tervalepikontorpat.fi ja sopia huivin toimittamisesta ja maksustasi.

Myös mökkivieraamme voivat halutessaan tukea latujen ylläpitoa ja maksaa latumaksun kannatuksesta!